Recent Posts

    103 Emekli Amiral - Son Dakika: AK Parti MYK, emekli 103 amiralin imza attığı ... / 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı:

    103 Emekli Amiral - Son Dakika: AK Parti MYK, emekli 103 amiralin imza attığı ... / 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı:. 28 şubat post modern darbe heveslisi vesayet odaklarının kırıntıları sözde 103 amiral bildiri yayınlayarak montrö boğazlar sözleşmesi bahane edilerek seçmiş iktidara balans ayarı verme hadsizliğine kalkıştı. Darbe bildirisi son dakika haberi: 103 emekli amiral imzasıyla, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi'ne ilişkin sözleri sonrası başlayan tartışmalara ve bir tuğamiralin takke ve cübbe giydiği bir fotoğrafının basına yansımasına ilişkin olarak ortak bir bildiri yayımlandı. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili emekli amirallerden dikkat çeken bir açıklama geldi. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… katılan emekli amiraller.

    Montrö boğazlar sözleşmesi nedir, ne zaman imzalandı. 103 emekli amiral tarafından montrö boğazlar sözleşmesi ve tekkedeki amiral tartışmalarına ilişkin kamuoyuna yapılan açıklamada türk milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, ana ve mavi vatan'ın koruyucusu deniz kuvvetleri komutanlığı personelinin atatürk ilke ve devrimleri. O türkiye eskide kaldı, haddinizi bilin, siz kimsiniz!'' ifadelerini kullandı. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… katılan emekli amiraller. Hükümet kanadından ise ilk açıklamama i̇letişim başkanı fahrettin altun'dan geldi.

    Bahçeli'den 103 emekli amirale tepki: Rütbeleri sökülmeli
    Bahçeli'den 103 emekli amirale tepki: Rütbeleri sökülmeli from www.habervakti.com
    103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılmasına ilişkin yayınladığı bildiri hakkında soruşturma başlatıldı. 15 temmuz darbe girişiminin ardından, 103 emekli amiralin imzasıyla muhtırayı aratmayan bildiride, türk silahlı kuvvetleri (tsk) ile deniz kuvvetlerinin kendi değerlerinin dışına çıktığı, atatürk'ün çizdiği çağdaş rotadan uzaklaştığı. Darbe bildirisi son dakika haberi: Hükümet kanadından ise ilk açıklamama i̇letişim başkanı fahrettin altun'dan geldi. Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine tepki yağdı. 103 emekli amiral bildiri tepki çekmeye devam ediyor. Soruşturma ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatıldı. Tepkiler devam ederken 103 emekli amiral hakkında kim bunlar.

    Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine tepki yağdı.

    6 ami̇ral 3 gün sonra bi̇ldi̇ri̇ye i̇mza atti yılmaz özdil'in köşe yazısında ismi geçen emekli amiraller can erenoğlu, mehmet otuzbiroğlu, kadir sağdıç, deniz cora 4 nisan 2021 tarihinde yayınlanan ve 103 emekli amiral imzasının bulunduğu bildiride, ak parti hükümeti hedef alındı. 103 emekli amiralin, montrö boğazlar sözleşmesi üzerinden milli iradeyi hedef alan bildirisi hem siyasetten hem de toplumdan büyük tepkilere neden oldu. 103 emekli amiral, dün gece başkent'i karıştıran bir bildiri yayınladı. Son zamanlarda gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'nden türkiye'nin çıkabileceği yönündeki tartışmaların ardından 103 emekli amiral bir bildiri yayınladı. Tepkiler devam ederken 103 emekli amiral hakkında kim bunlar. 103 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan, türkiye'nin uluslararası anlaşmalardan çıkıp çıkamayacağına yönelik tartışmalar hakkındaki bildiri gündeme bomba gibi düştü. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, '103 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. Montrö boğazlar sözleşmesi konulu bildiriyi yayınlayan 103 emekli amiralin isimleri nelerdir? Deniz kuvvetlerinden emekli 103 eski amiral gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi ve görevdeki bir amiralin cübbe ve takkeli fotoğrafını konu edinerek milli iradeyi tehdit eden ve darbe imaları barındıran bildiri yayınladı. 103 emekli amiralin imzasıyla muhtıra gibi bir bildiri yayımlandı. Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine tepki yağdı. 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: 103 emekli amiral tarafından montrö boğazlar sözleşmesi ve tekkedeki amiral tartışmalarına ilişkin kamuoyuna yapılan açıklamada türk milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, ana ve mavi vatan'ın koruyucusu deniz kuvvetleri komutanlığı personelinin atatürk ilke ve devrimleri.

    Gece saatlerinde emekli 103 amiral tarafından son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'ne ilişkin bir bildiri yayımlanmıştı. 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: 103 emekli amiral, montrö sözleşmesi tartışmalarıyla ilgili gece yarısı bir bildiri yayımladı. 103 emekli amiralden montrö ve 'tarikatçı amiral' bildirisi. Montrö boğazlar sözleşmesi nedir, ne zaman imzalandı.

    Piri Reis - Biyografya
    Piri Reis - Biyografya from admin.biyografya.com
    Soruşturma ankara cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatıldı. Hükümet kanadından ise ilk açıklamama i̇letişim başkanı fahrettin altun'dan geldi. 103 emekli amiralin montrö açıklamasına imza atan emekli koramiral atilla kıyat, gelen tepkilerin ardından twitter hesabından paylaşımda bulundu. 103 emekli amiral bildiri tepki çekmeye devam ediyor. Özellikle halk, sosyal medya üzerinden darbe imasına sert bir biçimde eleştirdi. 103 emekli amiral tarafından montrö boğazlar sözleşmesi ve tekkedeki amiral tartışmalarına ilişkin kamuoyuna yapılan açıklamada türk milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, ana ve mavi vatan'ın koruyucusu deniz kuvvetleri komutanlığı personelinin atatürk ilke ve devrimleri. Yüce türk milletine, son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların iptali yetkisi kapsamında montrö sözleşmesi'nin tartışmaya açılması endişe ile karşılanmaktadır. Hükümetten yapılan açıklamalarda bildiriye tepki gösterildi.

    Yüce türk milletine, son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların iptali yetkisi kapsamında montrö sözleşmesi'nin tartışmaya açılması endişe ile karşılanmaktadır.

    Montrö sözleşmesiyle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, montrö, türkiye'nin ii. Montrö boğazlar sözleşmesi nedir, ne zaman imzalandı. 103 emekli amiralin imzasıyla muhtıra gibi bir bildiri yayımlandı. 103 emekli amiralden montrö ve 'tarikatçı amiral' bildirisi. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, '103 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. Kıyat, bir daha okurlarsa yaptıkları suçlamalardan utanç duyacaklardır. ifadelerini kullandı. Hükümet kanadından ise ilk açıklamama i̇letişim başkanı fahrettin altun'dan geldi. 103 emekli amiral imzasıyla, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi'ne ilişkin sözleri sonrası başlayan tartışmalara ve deniz i̇kmal komutanı tuğamiral mehmet sarı'nın takke ve cübbe giydiği bir fotoğrafının basına yansımasına ilişkin olarak ortak bir bildiri yayımlamıştı. 103 emekli amiral, dün gece başkent'i karıştıran bir bildiri yayınladı. O türkiye eskide kaldı, haddinizi bilin, siz kimsiniz!'' ifadelerini kullandı. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili emekli amirallerden dikkat çeken bir açıklama geldi. 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: Kamuoyuna yapılan 103 imzalı açıklamada şöyle denildi:

    Bu kapsamda partimizin görüşü olarak derhal alınması gereken önlemler şu şekildedir Darbe bildirisi son dakika haberi: 103 emekli amiral, montrö sözleşmesi tartışmalarıyla ilgili gece yarısı bir bildiri yayımladı. Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine tepki yağdı. Gece saatlerinde emekli 103 amiral tarafından son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'ne ilişkin bir bildiri yayımlanmıştı.

    Sultan Abdülmecid - Biyografya
    Sultan Abdülmecid - Biyografya from admin.biyografya.com
    Yüce türk milletine, son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların iptali yetkisi kapsamında montrö sözleşmesi'nin tartışmaya açılması endişe ile karşılanmaktadır. 103 emekli amiralden montrö ve 'tarikatçı amiral' bildirisi. 103 amiral'in imzaladığı montrö bildirisi için cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı altun, ''neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Gece saatlerinde emekli 103 amiral tarafından son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'ne ilişkin bir bildiri yayımlanmıştı. Kol unsurları da hemen heyecanlanmış.oturun oturduğunuz yerde. 103 emekli amiral, montrö sözleşmesi tartışmalarıyla ilgili gece yarısı bir bildiri yayımladı. 103 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan, türkiye'nin uluslararası anlaşmalardan çıkıp çıkamayacağına yönelik tartışmalar hakkındaki bildiri gündeme bomba gibi düştü. Son zamanlarda gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'nden türkiye'nin çıkabileceği yönündeki tartışmaların ardından 103 emekli amiral bir bildiri yayınladı.

    103 emekli amiral bildirisi, 4 nisan 2021 tarihinde türk deniz kuvvetleri'nden emekli olmuş 103 amiral tarafından türk siyasetine verilen bir uyarı mektubu veya gece yarısı bildirisi.

    103 emekli amiralden montrö ve 'tarikatçı amiral' bildirisi. Hükümetten yapılan açıklamalarda bildiriye tepki gösterildi. Türkiye'nin montrö boğazlar sözleşmesi'nden çıkabileceği yönündeki tartışmaların ardından 103 emekli amiral bir bildiri şentop, açıklamalarında montrö'yü zikretmediğini söylemesine ve iddiaları net bir şekilde yalanlamasına rağmen 103 emekli amiral hükümete karşı bir. 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: 103 emekli amiral tarafından montrö boğazlar sözleşmesi ve tekkedeki amiral tartışmalarına ilişkin kamuoyuna yapılan açıklamada türk milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, ana ve mavi vatan'ın koruyucusu deniz kuvvetleri komutanlığı personelinin atatürk ilke ve devrimleri. 103 emekli amiralin, montrö boğazlar sözleşmesi üzerinden milli iradeyi hedef alan bildirisi hem siyasetten hem de toplumdan büyük tepkilere neden oldu. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması ve atatürk ilke ve devrimleri konularında açıklama yaptı. Dünya savaşında tarafsızlığını korumasına imkân yaratmıştır. 6 ami̇ral 3 gün sonra bi̇ldi̇ri̇ye i̇mza atti yılmaz özdil'in köşe yazısında ismi geçen emekli amiraller can erenoğlu, mehmet otuzbiroğlu, kadir sağdıç, deniz cora 4 nisan 2021 tarihinde yayınlanan ve 103 emekli amiral imzasının bulunduğu bildiride, ak parti hükümeti hedef alındı. 103 emekli amiralin ortak imzalı yayımlamış oldukları anti demokratik ve tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi milliyetçi hareket partisi nefretle lanetlemekte ve reddetmektedir. Peki 103 emekli amiralin yayınladığı bildiri nedir? 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… katılan emekli amiraller. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, '103 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı.

    Belum ada Komentar untuk "103 Emekli Amiral - Son Dakika: AK Parti MYK, emekli 103 amiralin imza attığı ... / 103 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı:"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close